DATING I OSLO

Dating i Oslo: her er 5 steder å besøke med kjæresten din

Norge, det skandinaviske sjølandet med store isbreer, bortgjemte øyer og fargerike hjem ser alltid helt fantastisk ut, uansett årstid. Oslo er en by for ekstraordinære opplevelser. Fra cruising langs kysten til å ta en romantisk spasertur i nærheten av kongeslottet, er det mange ting å gjøre i Oslo for par.

Vigeland Park

Vigeland Park er en forbløffende hvelv av grønt land med statuer og mange verk av den berømte norske skulptøren Gustav Vigeland. Dere kan dele en piknik i et skyggefullt område, spasere rundt de grønne banene, eller bare nyte den fredelige snødekte scenen, avhengig av sesong.

Botanisk Hage

Den botaniske hagen, med sine rolige dammer og parfymert luft, er et flott sted å besøke med kjæresten din. Enten du besøker drivhuset og steinhagen i kaldere måneder, eller beundrer Viking-urtehagen og de viktorianske vannliljer i varmere vær, er det noe for hver sesong og for alle. Det er et flott sted å ta en tur med løyper og gode utsiktsområder, frisk luft i blomstrende løvverk her, bør ikke gå galt.

Nasjonalgalleriet

For kunstelskere (og for noen par som noen gang har hatt krangler), er det ikoniske Scream-maleriet av Edvard Munch et must-see på Nasjonalgalleriet. Foruten en imponerende samling av hans verk, er museet også hjemmet til mesterverk av Van Gogh, Picasso, Goya, Monet, Modigliani og mer. Å gå gjennom deres storslåtte samlinger, som fokuserer på europeisk (spesielt norsk, selvfølgelig) kunst gjennom tidene, kan par oppleve romantikken i andre epoker.

Nordmarka

For paret som elsker å være ute, er naturskjønne Nordmarka bare et perfekt stedet. I noen årstider gir dette dyrelivsområdet fotturer med fantastisk utsikt, tydelig merkede turstier og sykkelruter; pluss, det brede åpne rom som ligger i et fortryllende landskap av innsjøer og skog gir et perfekt sted å kose seg til hvile og ta i mors natur. Og hvis dere mangler sivilisasjon, vær ikke bekymret: det er en kafé i nærheten der dere kan varme opp (og bruke fasilitetene).

Colosseum

Hvis du er lidenskapelig om filmer, kan du fange en på Colosseum for en avslappende ettermiddag eller kveld ute. Det gigantiske klassisk designet teateret kan plassere nesten 1000 personer i hallen, og det er THX lydsystem som når hvert sete. Dets status som en av de største kinoene i Europa, kombinert med sin utvalg av filmer både klassisk og ny (sammen med internasjonale sportsbegivenheter), gjør det til det beste stedet å ta en svart og hvit film eller en såkalt RomCom sammen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *