NORSKE DATINGSIDER

7 beste tips for online dating eller ting du ikke bør gjøre

Mange kvinner fortsetter å klage på at de fleste menn på datingsider ikke er seriøse og ikke ser etter et forhold. Men dessverre er mannenes holdning til deg avhengig av hvordan du oppfører seg og representerer deg selv under bekjennelsen. I denne artikkelen vil vi gi deg noen tipser som vil hjelpe deg med å unngå feil når du daterer online, slik at du ikke mister den personen du liker.

Så, du har matchet med fyren som tiltrukket deg, men hvordan skal du opprettholde hans oppmerksomhet?

Først og fremst

Hvis han bor i en annen by, fortell ham at du skal reise der snart. Selv om dette ikke er sant. Hvorfor? Fordi hvis det avslører at han bor i Stavanger mens du bor i Oslo, kan han bare miste interessen for å snakke med noen han aldri skal møte.

Ikke spør ham om jobben rett etter matchingen

Hvis du er nysgjerrig på matchen din, men hans profil er ikke informativ, ikke la spørsmålet om jobben være et av de fem første spørsmålene du stiller under samtalen. Fordi dette kan skape et inntrykk av gullgraveren og skremme fyren bort.

Ikke klag

Selv om du har en dårlig dag, problemer, eller bare er misfornøyd med hvordan tingene går, anbefaler vi deg ikke å dele din negative erfaring og eventyr med de du snakker med, før dere blir bedre kjent med hverandre. Ingen liker triste, deprimerte eller usikre mennesker. Tross alt, ingen liker losere, vi er alle her for å få det beste.

Woman using smart phone

Ikke snakk om din eks

Det er ikke bra å nevne din eks veldig ofte. Bare ikke gjør det.

Ikke skriv for mye personlig informasjon på profilen din

Vi er alle lookister, så hvis du legger for mye informasjon på profilen din, slik at høyden din eller vekten, kan det dytte en interessant person bort. Fyren som kunne like deg og bli imponert etter å snakke med deg, kan ignorere profilen din bare fordi han får se at høyden din er 160 cm, når han ønsket noen høyere.

Ingen rush!

Dette er det viktigste rådet. Det er godt å være åpen for å møte prinsen din, men ikke la ditt mål absorbere deg og gjøre deg desperat. Felles interesser og synspunkter er det som forener to hjerter. Ingen ønsker å datere tomme mennesker.

Humor vil redde verden

Alle liker folk med en god sans for humor. Hvis du er en positiv en lettgående person som vet hvordan å støtte en samtale, skal du møte den rette personen veldig snart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *