NORSKE DATINGSIDER

Beste norske datingsider og apper: flere alternativer å prøve

Apper som Tinder og Badoo er fylt med folk som leter etter kjærlighet. Men er det noen apper eller nettsteder som imøtekommer norske brukere? Heldigvis finnes det. Norden er hjem for apper som er litt annerledes enn de datingappene som de fleste er vant til. Her er noen av de beste datingsider i Nordeuropa.

Norway Social

Det som gjør Norway Sosialt unikt er at du kan møte folk direkte ved å se på videoer av dem. Å møte nye mennesker, få venner, chatte, sosialisere og til og med dating har aldri vært så morsomt!

I motsetning til andre datatjenester, har denne app video profiler! De sier et bilde er verdt tusen ord og en video er minst tusen bilder! For sjenert å laste opp en video? Du kan også legge inn bilder, men videoene er mye mer spennende!

Har du ikke lyst til å se på bilder eller videoer av andre? Deretter hangout i våre chatterom og meld folk i nærheten eller alle andre steder med en gang. Du kan chatte med lokale folk eller bli med på verdens chatrom og chatte med folk fra hele verden. Vi introduserer også vår nyeste funksjon Flash Chat. Med flash-chat sender du bilder, videoer eller til og med lydklipp som vil slette seg for alltid etter at du har satt inn timeren. Det er en veldig morsom og kul funksjon.

Sukker.no

Eksperter sier at dating er en trendmåte i disse dager, hvor du kan møte ulike potensielle individer i lignende tankesett slik at du kan ha en flott dating opplevelse. Sukker.no er et slikt europeisk datingside som lar en person møte hvem han / hun ønsker best. Dette datingside i Norge er en ideell plattform for aldersgruppen fra tjuefem til førtifem der over fire hundre tusen medlemmer allerede er registrert. Medlemmene på dette datingside er for det meste store byboere som Stavanger, Bergen og Oslo. Hvis man ønsker å date i Norge, er Sukker et av de perfekte valgene.

Møteplassen

Blant de beste datingsidene i Norge er Møteplassen den mest vanlige. Lansert for flere år siden, serverer nettstedet i øyeblikket utallige brukere fra forskjellige land.

CDate

CDate.com er et uformelt matchmaking nettsted for folk som bor hvor som helst. I motsetning til romansider er CDate utelukkende for de som søker kortsiktige, intime relasjoner. Hvis du leter etter dette, gir c-date deg en gratis standard medlemskapsplan, men du må oppgradere for å låse opp ubegrenset tilgang. Betalte medlemskap gir deg flere alternativer, som en garanti for et minimum antall forslag (som er forespørsler om et møte) og en ubegrenset melding mulighet.

Match.com

Kanskje det mest gjenkjennelige navnet i online dating i dag, har Match.com hjulpet brukerne med å finne datoer, relasjoner og ekteskap de siste 23 årene. Det har vært en bransjeleder gjennom hele levetiden med oppturer og nedturer avonline dating de siste to tiårene. Det er oppnådd ved kontinuerlig forbedringer på nettstedet, og tiltrekker seg et bredt spekter av online datere og fokuserer på medlemmens behov.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *