NORSKE DATINGSIDER

Dating på Elite Singles: for de som foretrekker utdannede kvinner

Det er mer enn nok online dating alternativer i dag. La oss ta en nærmere titt på Elite Singles som hevder å være det beste stedet for å finne en perfekt match. Deres markedsføring og brukerbase er fokusert på «velstående» og utdannede brukere, som også lener seg mer til brukere i storbyer enn de på landsbygda.

EliteSingles er ganske enkelt å bruke. Nettstedet matcher deg med de single hovedsakelig basert på en personlighetsvurdering modellert etter 5-Faktorer Modell-teorien.

Hvis du er primært interessert i kvinner med høyskoleutdanning, er det gode nyheter for deg av to grunner. For det første er dette en stor befolkning av enslige kvinner som kanskje har eller ikke har prøvd online dating før.

For det andre, med så mye konkurranse fra andre kvinner øker sjansene for suksess enormt, spesielt hvis du er høyskoleutdannet selv. Disse kvinnene må konkurrere med andre kvinner som seg selv.

Basert på din personlighet og andre faktorer (som alder, yrke og plassering), velger nettstedet for deg 3-7 kompatible matcher hver dag. Dette betyr at i motsetning til andre datingsider, kan du ikke sjekke bassenget for potensielle kjærlighetsinteresser, men i stedet må vente til EliteSingles leverer noen til deg.

Selv om dette kan være bra for de som ikke har tid til å vandre gjennom et datingside kontinuerlig og leter etter mer av en matchmaker-tjeneste, de som har blitt vant til å fylle tiden med å sveipe gjennom en app på jakt etter en date, kan bli litt lei.

EliteSingles ser ut til å stadig skryte av at de fleste av medlemmene har høyskoleutdanning. De fleste av medlemmene er 35-50 år, så det er definitivt ikke for Tinder-bruk-generasjonen og mer for de som står på «profesjonell» kategorien.  

Når du har matchet med folk, kan du sjekke deres profiler. Dine varianter for å kontakte er  forskjellige, men likevel enkle. Du kan sende en emoji som lar noen få vite at du er interessert, en melding, eller bare lagre dem til dine favoritter, hvis du ikke er klar til å kontakte. Brukere kan like bestemte deler av profiler for å vise interesse. Du får variasjon i et enkelt, brukervennlig format.

Ved registrering spør de deg mange spørsmål for å bedre forstå hvem du er og hva du leter etter – det vil ta deg en god 20 minutter for å fullføre alt. Spørsmålene er brukt til å få tilgang til deg på «Store fem» personlighetstrekkene, disse store fem er kombinert med dine personlige preferanser og plasseringsinnstillinger for å gi deg matchede profiler.

I Singles-seksjonen har brukerne en Favoritter-kolonne, som inneholder hvilken som helst profil de har favoritt, og en besøkende-kolonne som viser hvem som har likt profilen din. Sistnevnte trekk er kun tilgjengelig for avgift.

I den het-eller-ikke delen kan brukerne sende meldinger for å vise interesse, som bidrar til at kommunikasjonslinjene flyter.

Brukere kan også oppdage andre ved å gå gjennom deres wildcard-matcher, som i utgangspunktet er en mer seriøs versjon av et het eller ikke sveiping spill. For å få tilgang til denne delen, klikker brukerne på ikonet i midten av appens menyen. Wildcard-matcher er begrenset til 20 per dag og samsvarer ikke 100% med dine søkekriterier.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *